We Can Help
Call 24/7: 336-889-8446
Back to Hospice Happenings

Halloween Trivia Winners

October 31, 2022, by Jessica Crisp

Thanks to everyone that participated in the Halloween activities!  We hope you had a ghoulishly good time! See below for the answers and prize winners.

Activity #1 – Candy Corn in a Jar

How many pieces of candy corn are in this jar? 199

The closest guess without going over was Patrick Shupe with 198!

Activity #2 – Spooky Trivia

Congratulations to our two trivia winners: Cyndi Owens (High Point) & Pat Andrews (Asheboro)

Spooky Trivia Answers

  1. What is the most popular kid’s Halloween candy in America? Answer: Reese’s peanut butter cups
  2. According to superstition, how can you get rid of a ghost?  Answer: walk around the ghost 9 times
  3. What was the original name of candy corn? Answer: chicken feed
  4.  What phobia denotes an intense fear of Halloween? Answer: samhainophobia
  5. Which veggies were used to make Jack O’ Lanterns before people used pumpkins?  Answer: turnips
  6.  In which state in the U.S. is it illegal to dress as a nun or priest? Answer: Alabama
  7. What does it mean when you see a spider on Halloween? Answer: a loved one is watching you
  8. What is the mega-popular Halloween candy that was named after a horse?  Answer: Snickers
  9. World War II caused a sugar rationing, which put a halt to trick-or-treating for how many years? Answer: 5
  10. What was the first city in the U.S. to plan a Halloween celebration? Answer: Anoka, Minnesota

Once again, thank you to Employee Council members Carla Higgins, MacKenzie Rayfield and Ryan Biagini for their help with these fun activities!